Оскільки головним напрямом нашої діяльності є саме освіта за кордоном, ми пропонуємо українським школярам провести літо з користю і підтягнути англійську мову, а де це можна зробити, щоб поєднати навчання з відпочинком, як не в англомовних таборах?

В цій статі ми зробимо огляд англомовних таборів в Україні і за кордоном і зважимо переваги кожної опції, сподіваємось, що наш матеріал допоможе вам визначитись з вибором літнього табору для вашої дитини.

АНГЛОМОВНИЙ ТАБІР В УКРАЇНІ – ATLAS CAMP В КАРПАТАХ

Ми з нашою командою організовуємо літній табір в Карпатах для школярів 7-16 років з двома заїздами у липні, а саме:

01.07.2024-11.07.2024 та 12.07.2024-22.07.2024

Переваги:

Розташування у тихому містечку Косів Івано-Франківської області на мальовничому Прикарпатті. По-перше, тут набагато безпечніша обстановка у порівнянні з великими містами і прифронтовими регіонами, сирени лунають дуже рідко, а значить дітки зможуть морально відпочити і змінити обстановку. По-друге, ми зможемо показати дітям Карпати, адже організовуємо насичену екскурсійну програму.

Залучення носіїв англійської до програми табору. Унікальність нашого англомовному полягає в спільній роботі україномовних викладачів, основною задачею яких є пояснення граматичних основ, і носіїв англійської, які проводять Speaking clubs і допомагають подолати так званий мовний бар’єр. За 10 днів кемпери отримають 30 уроків англійської мови.

Екскурсійна програма. За 10 днів ми проведемо 4 екскурсії, в тому числі повноденний тур до Буковелю з відвідуванням найвідоміших парків «Гуцул Ленд Етнопарк» і «Ґедзьо Парк Легенд»

Трансфер. Ви можете як самостійно привезти дитину до табору, так і приєднатися до трансферу, який буде організовано з декількох міст України.

Мінуси:

Відсутність англомовного середовища. Так, у порівнянні з таборами за кордоном, звісно, що табір в Україні програє це змагання. Але ми залучаємо носіїв не тільки до уроків, а і до участі в позакласних активностях, іграх, екскурсіях, а отже кемпери завжди мають змогу поспілкуватися англійською у невимушеній атмосфері.

Відсутність моря. Цей мінус ми компенсуємо відкритим плавальним басейном на території бази відпочинку. Кожного дня у дітей буде час поплавати і відпочити біля басейну.

Більше інформації про наш англомовний табір в Карпатах ви знайдете за посиланням, або заповніть форму зворотнього зв’язку.

Якщо вам хотілося б поєднати вивчення англійської все ж таки з морським відпочинком, пропонуємо розглянути мовні табори за кордоном, а саме групову поїздку на Мальту в супроводі керівника з України.

ГРУПОВА ПОЇЗДКА НА МАЛЬТУ

Пропонуємо розглянути англомовний табір на Мальті для школярів 8-17 років. Ми організовуємо групову поїздку з досвідченим керівником-викладачем у другій половині червня, а саме 16.06-30.06.

Переваги

Супровід керівником з України. Якщо дитина їде вперше за кордон без батьків, ми рекомендуємо надати перевагу подорожі саме у складі організованої групи, оскільки це нагляд і турбота від україномовного керівника.

Трансфер. Керівник супроводжує дітей з України, прямий переліт здійснюється з Польщі, отже вам не потрібно везти дитину на рейс до Європи самостійно.

Англомовне середовище. Це плюс будь-якого мовного табору за кордоном, адже діти приїжджають з різних країн і вимушені спілкуватися між собою англійською. Окрім уроків, а їх буде аж 40 за 2 тижні, всі екскурсії та позакласні заходи проводяться виключно англійською мовою.

Відпочинок на морі. Табір розташовано на базі 4* готелю на першій лінії середземноморського узбережжя, який має власний закритий пляж, а також 3 басейни та велику територію для організації активного відпочинку.

Мінуси

Єдиний мінус, який може бути в подорожі у складі групи, це спілкування між собою рідною мовою. Все одно діти розмовляють між собою українською в вільний час або під час перерв.

Більше інформації про групову поїздку на Мальту 2024 ви знайдете за посиланням, або заповніть форму зворотнього зв’язку.

ІНДИВІДУАЛЬНІ ПОЇЗДКИ ДО МОВНИХ ТАБОРІВ

Якщо ви хотіли б максимально занурити дитину в англомовне середовище, то пропонуємо вам розглянути індивідуальні поїздки. Варіантів може бути досить багато, серед яких такі країни як:

Англомовні країни – Великобританія, Ірландія, США, Канада, Мальта

Інші країни ЄС, де організовані англомовні табори – Швейцарія, Німеччина, Австрія, Чехія, Кіпр та ін.

Основною перевагою індивідуальних поїздок є саме відсутність співвітчизників, що зменшує шанси на спілкування українською і змушує повністю зануритись в англомовну атмосферу, тим самим пришвидшує процес опанування розмовними навичками.

Мінусом є складнощі з логістикою. Авіаперельоти наразі доступні лише з країн Європи. Якщо ви знаходитесь в Європі, тоді вам буде значно легше з логістикою. Якщо ви знаходитесь в Україні, вам потрібно буде відвозити дитину до Польщі або Румунії, адже перетинати кордон без супроводу до 16 років заборонено законодавством. Ми зі свого боку намагаємось полегшити цю ситуацію для кожної родини, об’єднуючи наших мандрівників в невеличкі групи з України до ЄС, якщо співпадають дати. На авіалініях можна замовити послугу супроводу бортпровідником (до 12 років зазвичай це обов’язково на більшості авіаліній, з 12 за бажанням), який допоможе з посадкою, з проходженням контролю по прибуттю, отриманням багажу, і «передасть в руки» співробітнику табору, який зустрічатиме дитину в аеропорту.

Щоб отримати наш каталог мовних таборів, заповніть форму зворотнього зв’язку, і ми надішлемо вам цікаві варіанти поїздок на літо 2024.