У Великобританії достатньо багато гідних навчальних закладів, причому всі вони схожі між собою. Однак ця школа виділяється серед інших не лише завдяки висококласним викладачам та унікальній в своєму роді подачі програмного матеріалу, але й завдяки комфортній для кожного інфраструктурі.

Мова йде також про квітучі сади з декоративними та рідкісним рослинами, про симпатичні та просторі доріжки для прогулянок після занять та про величезні спортивні майданчики для захоплюючої гри.

BoxHillSchool – невеликий шматочок землі в самому серці графства Суррей, цікаве містечко в селищі Миклхем, рідний дім та осередок мудрості для більше, ніж чотирьохсот студентів, які приїхали сюди з різних куточків земної кулі.

BoxHillSchool – чудовий зразковий навчальний заклад спільного навчання для хлопців та дівчат 11-18 років. Школа пропонує як денну форму навчання, так і пансіон.

Короткі факти про BoxHillSchool:

  • Рік заснування: 1959.
  • Площа: 40 акрів.
  • Власна програма IBDiploma( рівноцінна A-Level).
  • 97% учнів вступають до англійських університетів.
  • 425 учнів, 35% – іноземці.
  • Практично всі студенти – відмінники.

Дійсно, BoxHillSchool може впевнено похвалитися рівнем освіченості своїх студентів. Досягненню блискучих результатів сприяють невеликі класи, індивідуальні програми  та маленькі групи, що дозволяє при потребі працювати з кожним підлітком в індивідуальному порядку.

Крім того, школа надає курси з покращення англійської мови. Такі уроки корисні усім, хто планує вступати до престижних університетів Великобританії.

Така система дозволяє кожній дитині відчувати свою індивідуальність, стати всебічно розвиненим, розумним, впевненим у собі. Не дивно, що високий рейтинг екзаменаційних результатів викликає заздрість у інших шкіл.

BoxHillSchool – місце для людей, які готові вести активний спосіб життя, займатися саморозвитком, мріяти, подорожувати та боротися зі своїми слабкостями. Адже, як відомо, учні ВHS нерідко вирушають в експедиції та походи, влаштовують музичні концерти та спортивні змагання.

Тут прийнято змагатися скоріше своїми особистими якостями та знаннями, ніж чимось іншим.

Дитина в BoxHillSchool має доступ до оснащених лабораторій, класних кімнат з телебаченням та інтернетом, центрів мистецтв та іноземних мов.

Також варто відзначити особливості проживання студентів. Хлопчики та дівчатка живуть окремо, в бездоганно мебльованих кімнатах з усіма зручностями.

Один раз на тиждень учням доступна безкоштовна пральня. Харчування в цьому закладі триразове. Всі корпуси та різного роду центри знаходяться буквально в декількох кроках один від одного.

Таким чином, ми можемо зробити висновок, що BoxHill – це школа, які відкриє дитині

чарівний світ науки, краси та щасливої юності.

Для отримання детальної інформації зв’яжіться, будь ласка, з нами.