Вперше у Харкові презентація Cape Breton University!

Світ, який знали Ваші батьки, не залишається в тій формі, яким ви його успадкували. Зміни з якими ви спіткнетесь, не будуть вирішуватись старими способами. Майбутнє, яке ви створите, стане стартом до нового життя інших поколінь.

Cape Breton University  – може стати тим самим стартом, де розпочнеться Ваш шлях.

Cape Breton University це – те саме місце, де студенти, котрі думають що можуть змінити цей світ за допомогою умінь та навичок, знаходять те саме джерело своєї унікальності.

Університет розміщений в місті Сідней, Нова Шотландія, в одній із найкращій, живописній,  екологічно чистій провінції Канади. Зараз це дім, більш ніж для 3500 студентів, котрі гордяться тим, що вони є частиною цього маленького Всесвіту, котрий в свою чергу складається з великої кількості факультетів, таких як: маркетинг та комунікації, економіка, фінанси, гуманітарні науки, антропологія, соціологія та багато іншого. Заохочувальна стипендія також пропонується. Студенти зможуть вести активний образ життя – приймати участь в презентаціях, конференціях, відвідувати театри, галереї, клуби за інтересами і займатись спортом. На сьогодні Cape Breton University вважається лідером в області вищої освіти в Канаді.

Приємне доповнення, це можливість брати участь в спеціальній міграційній програмі, яка дає можливість в майбутньому подаватись на ПМЖ за мінімум часу та складностей.

Представники університету і компанія ATLAS  проконсультують Вас, та дадуть відповідь на запитання, котрі стосуються навчання.

Всі наші мрії можуть стати реальністю, якщо у Нас буде достатньо сміливості їм слідувати. [Уолт Дисней]

Де: конференц-зал готелю Харьків

Коли: 1 жовтня, 18:30

Попередня реєстрація обов’язкова!

Для реєстрації, натисніть тут :