Канада, які асоціації у вас виникають коли ви чуєте назву даної країни? Кленовий лист, сироп, хокей, водоспад, північ, даний список можна продовжувати та продовжувати. А чи виникає у вас асоціація з даною країною, як місце де ви б хотіли проживати? Можливо хоча б на пару років? У Вас є така можливість! Мовні курси, вища освіта, літні поїздки…Все це може бути маленьким кроком до Вашої великої мрії!

Ви досі переймаєтесь що Вам буде сумно та одиноко, важко буде адаптуватись?

Канадці найбільш толерантний народ, вони раді новим знайомствам та іноземцям. До того ж, в Канаді найбільша  українська діаспора – близько 1500000 людей (а це 4% від населення країни).

Існують різні заклади освіти, центри, організації, де українці можуть знайти «своїх». Серед таких місць –  St. Vladimir Institute .

St. Vladimir Institute – це культурно- громадський центр та дім для багатьох україно-канадських організацій, де кожен може знайти щось потрібне для себе. Тут, ви можете спілкуватись з земляками і знайти підтримку. У них є свою комфортабельна резиденція, великий архів, музей, бібліотека та багато іншого. Центр випускає свою газету під назвою «ВІСТІ». Періодично проходять різноманітні українські заходи, де кожен може відчути себе «як вдома». В даному центрі можуть підробляти українські студенти, що є легально. Також, для наших студентів надають знижку на проживання.

А ми, нагадуємо що Наші консультації , підбір та бронювання прогрмам, оформлення документів – БЕЗКОШТОВНЕ.