Групова поїздка з керівником

Заняття проходять на базі мовної академії ILAC (International Language Academy of Canada) – лідера серед канадських мовних шкіл, що отримав більше 25 нагород в сфері міжнародної освіти за такими параметрами як «якість викладання», «задоволеність студентами», «найкраща школа Північної Америки» і ін. Програма мовного табору передбачає 25 уроків англійської на тиждень в післяобідній час з 14.00 до 18.00. У перший день після тестування хлопців розподіляють по групах з однаковим рівнем володіння англійською мовою. В останній день учасники отримують сертифікат мовної школи.

Проживання передбачено в студентській резиденції в одномісних кімнатах, в 10 хвилинах від мовної школи. Також в програму включено триразове харчування – сніданок і вечеря в резиденції, обід у шкільній їдальні, в дні екскурсій передбачені ланчбокси.

У ранковий час для студентів організовані екскурсійні тури по Торонто, після вечері – спортивні та розважальні заходи в резиденції.

На вихідних студенти побувають на екскурсії на Ніагарський водоспад, який є одним з найбільш відвідуваних місць Північної Америки, а також в величезному парку розваг і атракціонів Wonderland Amusement Park.

Унікальність програми полягає в тому, що крім насиченої програми екскурсій і розважальних заходів, у хлопців буде можливість відвідати навчальні заклади Канади і на власні очі побачити кампуси університетів і коледжів, лекційні зали, комп’ютерні та лабораторні класи, а також познайомиться з програмами навчання і можливостями вищої освіти в Канаді.

У вартість включено:

· 25 уроків англійської на тиждень

· Проживання в резиденції і триразове харчування

· Трансфер з аеропорту і в аеропорт

·         Екскурсійна програма

· Спортивні та розважальні заходи

· Тури в коледжі та університети

· Тестування і сертифікат по закінченні

· Комплект підручників

·         Медичне страхування

Додаткові витрати:

· Авіапереліт Харків-Торонто-Харків – 800-1000 $

· Візовий збір – 100 САD

· Переклади документів і нотаріальне дозвіл на виїзд – 400-500 грн.

·         Кишенькові витрати

програма:

Дати поїздки 30 липня – 13 серпня 2017

Вік учасників 14 – 17 років

місто Торонто

Кількість занять 25 уроків на тиждень

проживання Резиденція

харчування Триразове

Екскурсії на цілий день Ніагарський водоспад, Wonderland Amusement Park (Парк атракціонів)

Екскурсії на півдня Автобусний тур по Торонто, CN Tower, China Town, Кенсінгтонський ринок, High Park, шопінг в EatonCentre; Тури по університетам і коледжам: University of Toronto, George Brown College, Seneca College, Humber College, Centennial College і ін.

Розважальні та спортивні заходи LaserQuest, Carting, спортивні ігри на пляжі, розважальні заходи та спортивні ігри в резиденції

Супровід Супроводжуючий з Харкова

Вартість поїздки 3600 CAD Для отримання консультації з літнього мовного табору і реєстрації на програму літньої поїздки в Канаді зверніться, будь ласка, в наш офіс в Харкові.