Літній мовний табір у Канаді

Групова поїздка з керівником

Період поїздки30 липня – 13 серпня 2017
 

Вік учасників

14 – 17 років

МістоТоронто
Кількість занять25 уроків на тиждень
ПроживанняРезиденція
ХарчуванняТриразове
Екскурсії на весь деньНіагарський водоспад, Wonderland Amusement Park(Парк атракціонів)
 

 

Экскурсии на половину дня

Автобусний тур по Торонто, CN Tower, China Town, Кенсінгтонський ринок, High Park, шопінг в EatonCentre;

Тури  університетами і коледжами: University of Toronto, George Brown College, Seneca College, Humber College, Centennial College та ін.

Розважальні та спортивні заходи

LaserQuest, Carting, спортивні ігри на пляжі, розважальні заходи та спортивні ігри в резиденції

СупровідКерівник з Харкова
Вартість поїздки3600 CAD

Заняття проводяться при мовній академії ILAC (International Language Academy of Canada) – лідера серед канадських мовних шкіл, який отримав більше 25 нагород у сфері міжнародної освіти за такими параметрами, як «якість викладання», «задоволеність студентами», «краща школа Північної Америки» та ін. Програма мовного табору  передбачає 25 уроків англійської на тиждень у післяобідній час з 14.00 до 18.00. У перший день після тестування студентів розподіляють по групам з однаковим рівнем володіння англійською. В останній  день учасники отримують сертифікат мовної школи.

Проживання передбачається в студентській резиденції в одномісних кімнатах, в 10 хвилинах від мовної школи. Також у програму входить триразове харчування – сніданок та вечеря в резиденції, обід в шкільній їдальні, в дні екскурсій передбачаються ланчбокси.

У ранковий час для студентів організовують екскурсійні тури по Торонто, після вечері – спортивні та розважальні заходи в резиденції.

На вихідних студенти побувають на екскурсії до Ніагарського водоспаду, який є одним з найвідвідуваніших місць Північної Америки, а також до величезного парку розваг та атракціонів Wonderland Amusement Park.

Унікальність програми в тому, що крім насиченої програми екскурсій та розважальних заходів, у студентів буде можливість відвідати навчальні заклади Канади і власними очима побачити кампуси університетів та коледжів, лекційні зали, комп’ютерні та лабораторні класи, а також познайомитися з програмами навчання і можливостями вищої освіти в Канаді.

У вартість входить:

  • 25 уроків англійської на тиждень
  • Проживання у резиденції та триразове харчування
  • Трансфер з аеропорту та в аеропорт
  • Екскурсійна програма
  • Спортивні на розважальні заходи
  • Тури до коледжів та університетів
  • Тестування та сертифікат після закінчення
  • Комплект посібників
  • Медичне страхування