University of California, San Diego

University of California, San Diego Campus пропонує програми професійної англійської мови в областях бізнесу, медицини та академічної англійської мови.

Business English
Дана програма розрахована для студентів, котрі серйозно хотять вдосконалити знання англійської мови в сфері бізнес індустрії. Студенти з рівнем володіння high-intermediate, advanced можуть сміливо обирати для себе дану програму. Рівень володіння англійською мовою визначається по прибуттю студента до університету ( ELI ) UC San Diego. Студентам, котрі не володіють мовою на достатньому рівню, буде запропоновано пройти програму  Academic English (тільки для Intermediate) або Conversation Plus (beginner, low-intermediate, intermediate).

2014 Дати:

30 червня — 25 липня

Розклад програми:

Понеділок –п’ятниця

25 годин на тиждень

Обов’язкові курси:

Підготуйте себе до командної роботи, покращуйте навички презентації, переговорів, ділових зустрічей, бізнес-лексику та ділову переписку під час вивчення таких тем, як:

Американський бізнес;

Маркетинг

Фінанси

Міжнародна торгівля

Управління

Людські ресурси

Дана програма включає в себе спілкування з експертами – ораторами та відвідування місцевих підприємств.

Вартість програми:  2200 $


Medical English

Дана програма направлена на володіння конкретною медичною лексикою та ідіомами, покращення здібностей спілкування англійською мовою в лікарнях або медичних закладах. Знання анатомії/фізіології необхідні. Студенти з рівнем володіння high-intermediate, advanced можуть сміливо обирати для себе дану програму. Студентам, котрі не володіють мовою на достатньому рівню, буде запропоновано пройти програму  Academic English (тільки для Intermediate) або Conversation Plus (beginner, low-intermediate, intermediate).

 

Додаткові вимоги для майбутніх кандидатів:

Учасники програми повинні підтвердити проходження курсу анатомії/фізіології (бути діючим студентом медичного ВНЗ, факультету, або коледжу)

30 червня — 25 липня

Розклад програми:

Понеділок –п’ятниця

25 годин на тиждень

Обовязкові курси:

Дана програма є інтенсивною та фокусується на письмовій та усній медичній теорії англійською мовою. Програма передбачена для того, щоб допомогти Вам засвоїти конретну медичну лексику та ідіоми, та покращити Ваші здібності спілкування англійською мовою в лікарні або в медичних закладах. Теми включають:

Система охорони здоров’я в США

Мова взаємодії з пацієнтами

Анатомія та фізіологія людини

Медичний анамнез

Травми та перша допомога

Діагностичні та лікувальні процедури

Розробка презентацій та розвиток медичних навиків письма

UC San Diego це крупний центр медичних досліджень та розробок в області охорони здоров’я. Дана програма включає в себе декілька виступів спікерів, гостів з кампусів та громадських медичних центів та клінік. Програма НЕ включає відвідування лікарень та клінік у зв’язку з законом про конфіденційність інформації про пацієнтів США.

Вартість програми: 2500 $

 

Academic English 

Дана програма передбачена для студентів котрі серйозно хотять зосередитись на розвитку точності всіх мовних навиків. Велика кількість часу буде приділятись граматиці, читанню та письму. Студенти з рівнем володіння high-intermediate, advanced можуть сміливо обирати для себе дану програму.

2014 Сроки:

30 червня — 25 липня

4 серпня — 29 серпня

2 вересня — 26 вересня

Розклад програми:

Понеділок –п’ятниця

20 годин на тиждень

Обов’язкові курси:

В основі курсу натиск на точність всіх мовних навичків. Значний час буде виділено для граматики, читанню та письму.

На вибір 2 додаткових круса :

Розвиток словника

Розвиток письма

Розширене слухання та говоріння

Підготовка до  TOEFL

Вимова

Навики читання

Вартість програми: 1900 $

Для додаткової інформації зв’яжіться з представниками ATLAS