Знання іноземної мови, а то і декількох мов в Наш час – незамінна частина нашого повсякденного життя. Тому, літні маршрути для школярів та студентів, котрі збираються до мовних центрів

урізноманітнять та доповнять Вані навички та знання.

Ви можете підтягнути і вдосконалити свій рівень іноземної мови, поєднуючи відпочинок та розваги. На вас чекає занурення в мовну атмосферу, можливість познайомитись з побутом, культурою та кухнею різних народів. Різноманітні екскурсії, ігри, нічні вечірки, додадуть Вашим канікулам не лише нові знання та досвід, але і залишать в пам’ять незабутні враження та емоції.

Ви можете обрати будь яку програму з різною інтенсивністю вивчення іноземної мови: підготовка до міжнародних іспитів IELTS/TOEFL та інші бізнес курси; курси для спеціалістів (медицина, фінанси, юриспруденція, та інше); академічні курси (підготовка до вступу в університет/коледж); загальносвітні курси для підвищення якості знання мови  або ж навпаки почати вивчати нову для Вас мову з самого початку.

Тим більше, щоб відправитись в навчальну подорож, не потрібно відкривати візу (пропозиція дія для країн ЄС, якщо тривалість курсів не більше 12 тижнів). До кінця серпня ціна за навчання + проживання від 250 євро на тиждень. Як бонус – наші послуги безкоштовні!

За додатковою інформацією звертайтесь до наших офісів.