Western Kentucky University – державний університет, розташований в м Боулінг-Грін, штат Кентуккі, США. Заснований в 1906 році. Тут навчаються понад 20000 студентів (600 з яких – іноземці). Кампус Western Kentucky University вважається одним з найкрасивіших в США.

Програми навчання:

University Pathway Program — Extended Program

Вимоги до вступу: хороший середній бал атестата, знання англійської на достатньому рівні.

Пропонується вичерпна підготовка до вступу в США. Програма включає вивчення англійської та академічну підготовку. Цей курс значно полегшує надходження, дає можливість продовжити підготовку за програмою UPP Standard, яка є еквівалентом першого року навчання в Western Kentucky University.

University Pathway Program — Standard Program

Вимоги до вступу: хороший середній бал атестата, знання англійської на високому рівні.

Програма University Pathway Program розроблена окремо для іноземних студентів, які прагнуть отримати ступінь бакалавра в американському вузі, тому основний акцент робиться не тільки на англійську мову, а й на академічні предмети, необхідні для вступу. Програма оцінюється як перший рік навчання на бакалавраті в Western Kentucky University за такими напрямками, як: природні науки, прикладні науки, музика. При успішному проходженні програми підготовки студенти відразу ж зараховуються на другий курс Western Kentucky University.

PreMasters Program 

Вимоги до вступу: диплом бакалавра, IELTS 5,5 або еквівалент.

Програма Pre-Masters розроблена для іноземних студентів, які хочуть вступити на магістратуру Western Kentucky University. Програму підготовки та магістерський курс студенти можуть пройти за 1,5-2 роки, після чого отримують диплом Western Kentucky University.

Після програми Pre-Masters навчання можна продовжити на магістратурі будь-який з пропонованих університетом спеціальностей.

Проживання: студентів розміщують в кампусах університету або приватних будинках, які знімаються ВНЗ і розташовані поблизу навчальних корпусів. Серед наданих зручностей:

  • Всі необхідні меблі
  • Ванна кімната
  • Пральна машина
  • Швидкісний інтернет цілодобово