Друзі!

Сьогодні Ви знаходитесь на тому відповідальному етапі свого життя, коли саме час приймати одне із найважливіших рішення. Ніхто, окрім Вас, не зможе обрати Ваш істинних шлях до щастя та успіху. Однак, щастя та успіху можна добитись тільки працюючи на любимій та комфортній для Вас роботі. Для цього потрібно знайти себе.

Що означає «знайти себе»?

Це означає пізнати себе, як унікальну особистість, розкрити свій потенціал та природні здібності, котрими одарила нас природа. Реалізувати свій талант в професійній громадській діяльності.

Щоб стати одним із кращих, Вам потрібно визначити свої унікальні здібності та прикласти максиму зусиль для їх  розвитку та реалізації.

Хороша новина! Наші спеціалісти допоможуть Вам визначити Ваші  схильності та здібності, професійну сферу, в котрій Ви зможете максимально реалізуватися, а значить – добитись максимального ефекту та задоволення від майбутньої роботи.

Профорієнтаціний тест- це сучасна методика розпізнання прихованого потенціалу людини, заснована та трьох головних складових: Хочу, Можу, та Треба. В даному питанні Вам допоможуть наші кваліфіковані та сертифіковані спеціалісти.

Тест складається з двох частин: профорієнтаційне тестування та профконсультація.

Обидві складові допомагають достигнути взаєморозуміння з батьками в питанні вибору майбутньої професії.

Записатись на профорієнтацію, також, дізнатись всі деталі Ви можете за телефоном:

+38 050 273 02 02;

+38 073 273 02 02

За адресою: м. Харьків, ул. Мироносицька, 63