Професійна орієнтація, профорієнтація — заходи, спрямовані на ознайомлення людини з її здібностями й можливостями для того, щоб запропонувати їй вибрати одну з найбільш підходящих для неї професій з врахуванням потреб виробництва.

Найчастіше про питання профорієнтації замислюються самі учні та їх батьки, адже від рішення про навчання на певній спеціальності залежить не тільки найближчі 5 років життя дитини, але і формування успішної кар’єри і щасливого життя в подальшому.

Займатися улюбленою справою — один з ключових факторів успіху в житті.
«Magellano Університет» і професійний консультант  компанії Atlas допоможуть вибрати напрямок розвитку ще в підлітковому віці.

Наша компанія Atlas надає можливість пройти такий тест в офісі або в онлайн-режимі. Сертифікований консультант розбере з Вами результати тесту, проведе індивідуальну консультацію, ґрунтуючись на сильних та слабких сторонах і допоможе не тільки визначити навчальний напрямок, але й підібрати для Вас найбільш підходящий навчальний заклад саме під Ваш напрямок.

Переваги:

  • Адаптація для України. Переважна більшість представлених на ринку України тестів ніколи не адаптувалися для українських користувачів. Методика «Магеллано Університет» була адаптована в 2011–2012 у 6 київських школах на 500 старшокласників. Отримані статистичні дані свідчать про її високу якість. У 2016 році вибірка була істотно доповнена і становить 6258 осіб (чоловіки — 1957, жінки — 4301). За останніми даними (період з 2011 до 5.05.2017) успішно пройшли тестування вже 24048 осіб.
  • 5 критеріїв вимірювання. Єдина адаптована профорієнтаційна методика, яка має 5 головних критеріїв виміру: Професійні (1) та культурні (2) інтереси, Математичні, Вербальні та Абстрактні здібності (3), Мотивація до навчання (4) і унікальний вимір — здатність впоратись з труднощами у навчанні (5).
  • Дистанційне тестування. Ви можете пройти тесту з домашнього комп’ютеру.
  • Дві мови. Ви можете вибрати українську або російську мову як для проходження тестування, так і для отримання звіту.

Методика «Магелано Університет» сертифікована Українським науково-методичним центром практичної психології і соціальної роботи Національної академії педагогічних наук України.