Цікавитесь навчанням у Канаді? Хотіли б отримати якісну освіту та працевлаштуватися за кордоном? Вам потрібна не лише теоретична освіта, а й практика, бажано оплачувана?

На всі ці запитання – одна відповідь! Georgian College в Канаді!

Головні факти про Georgian College:

  • №1 у рейтингу «Працевлаштування випускників» в провінції Онтаріо.
  • Співпрацює з більш ніж 6200 підприємствами, де випускники проходять практику під час навчання та працевлаштовуються після закінчення.
  • До більшості програм входить со-ор практика – оплачувана практика на підприємстві.
  • Навчання не лише за стандартними програмами бізнесу, готельного хазяйства, туризму, інженерії, ІТ, а й пропонує унікальні програми в галузі медицини, автомобільного бізнесу, авіаційного менеджменту та ін.
  • Знаходиться в місті Баррі – 70 км від Торонто, що дозволяє заощадити на щомісячних витратах до 30% з одного боку, а з іншого – завжди є можливість поїхати до Торонто на прогулянку або на співбесіду!

Приходьте на семінар від представника Georgian College. На семінарі Ви дізнаєтесь, які є програми навчання, як покрити витрати на навчання та проживання, що потрібно для вступу. А також – тільки реальні відгуки і реальні фото від менеджерів ATLAS, які відвідали коледж, та студентів, які навчаються в Georgian на даний момент!

Коли: 18 лютого

Де: вул. Мироносицька, 63. Офіс ATLAS Освіта за кордоном. 

Час: 18.30

Кількість місць обмежена, будь ласка, заздалегідь зареєструйтесь за посиланням.