Зима добігає кінця, а це означає, що пора задуматися про освіту. Ми, команда ATLAS Освіта за кордоном, спільно з представниками зарубіжних шкіл і університетів організовуємо ряд семінарів. Заходи, які пройдуть в лютому в Харкові:

Коли?Що?Анонс заходу
Пт, 9 лютого

Початок о 18

Семінар «Освіта в Канаді: все від А до Я»На семінарі ми будемо розповідати всю детальну інформацію, починаючи від «які документи необхідно зібрати» і до «де оселитися, вчитися», а також яка підготовка необхідна для вступу на навчання до Канади.
Пт, 16 лютого

Початок о 18

Презентація «Мовна школа TALK»Представник мовної школи повідає Вам про програми, які представлені в даному навчальному закладі, а також про стажування в американських компаніях і про знижки на мовні курси.
Суббота, 24 февраля

Початок о 15

Презентація «Мовні поїздки на літніх канікулах»Прийшовши на презентацію, Ви отримаєте відповіді на всі питання щодо літніх групових поїздок для дітей та дорослих в Англії, Канади, на Кіпр і Мальту.

Всі заходи пройдуть за адресою: вул. Мироносицька, 63, офіс ATLAS Освіта за кордоном. Вхід безкоштовний!

Отримати більш широку інформацію, а також зареєструватися на семінари і презентації можна на сайті ATLAS Освіта за кордоном: http://atlasedu.com.ua/ або ж пройти пряму реєстрацію за такими адресами:

Семінар «Освіта в Канаді: все від А до Я»

Презентація «Мовна школа TALK»:

Презентація «Мовні поїздки на літніх канікулах»