Ірландія – гостинна, дружелюбна країна, прекрасно підходить для вивчення англійської мови. Але, ми зовсім мало знаємо про те, що чекає на Нас по ту сторону Європи, а також про переваги даного вибору. Одною із основних причин– це те, що англійська мова друга іноземна мова країни. Для іноземного студента буде максимально корисно навчатись в мовній атмосфері такої колоритної країни. Також, цікавий факт, що 40% населення Ірландії – молоді люди молодші 25 років.

Ірландія відома своїми високими стандартами навчання і якістю освіти. Не залежно від того, чи є ви керівником, який бажає покращити свою бізнес англійську, викладачем англійської мови, студентом університету, котрий готується до екзамену чи просто школяр, Ірландія має курси вивчення англійської мови для всіх. Особливістю англійської мови в  Ірландії є акцент місцевих жителів, його дуже легко зрозуміти, і він додає родзинку в навчанні.

Ірландія  це – один із найкрасивіших островів в світі, який поєднує в собі унікальну природу, пейзажі та живопис. Окрім мови, студенту буде цікаво дізнатись про місцеву культуру та традиції.

Реєструйся на курс та насолоджуйся!